Відбулася чергова нарада керівників комунальних підприємств

У нараді взяли участь заступник міського голови Сергій Дзюба, депутат міської ради Андрій Гомоляко, керівники структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету. На початку наради головуючий, заступник міського голови, Сергій Осадчий зачитав подяку міському голові Анатолію Ліннику, директору КП «Служба єдиного замовника» Миколі Борисенко від мешканців будинку 18-А вулиці Покровська за сприяння у вирішенні питання встановлення огорожі на подвір’ї будинку з боку психоневрологічного диспансера та за якісне виконання роботи комунальним підприємством. Потому на раді було заслухано стан виконання протокольних доручень, оголошення та «Різне». Зокрема піднімалися питання про екологічний та санітарний стан водойми по вул. Василівська, про результати обстеження аварійної електроопори по вул. Об’їжджа, щодо самозахвату по вул. Синяківська, щодо облаштування заборони стоянки біля Всесвятської церкви та ін.

Начальник відділу роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко озвучила побажання мешканців міста подовжити час маршруту №8, зокрема вечірній рейс продовжити до 22.00.

Заступник міського голови Сергій Осадчий повідомив, що 19-го липня запланована нарада за участі Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка та перших осіб області щодо підготовки до зимового періоду. Нарада проходитиме на базі адміністративної будівлі виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

13.07.2017