Пожежі. Віруси. Крадіжки

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Традиційно, на початку наради, представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко доповіла про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації у місті за останній тиждень.

Всього до відділу поліції надійшло 247 заяв та повідомлень, по п‘ятнадцяти з них було порушено кримінальні провадження. Зафіксовано 9 крадіжок (з них три велисопеда), 4 факти нанесення тілесних пошкоджень (на фоні алкогольного сп’яніння).

Перший заступник міського голови Григорій Олійник черговий раз підняв питання щодо контролю працівниками поліції за зупинками і паркуванням транспорту у невідведених місцях.

Начальник відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Геннадій Чернишов проінформував присутніх про дві пожежі, які сталися на вихідних. Перша пожежа сталася в ангарі ТОВ «Автосервіс Юпітер 9» за адресою вул. Березанська, 159А, друга пожежа сталася по вул. Тимірязєва.

Т.в.о. начальника господарського відділу Геннадій Личманенко актуалізував увагу на випадках зараження ПК вірусами та рекомендував більш уважно відноситися до листів, які надходять через електронну пошту.

Щодо планів на поточний тиждень:

18.01.18, 11.00 – засідання постійної комісії міської рада з питань бюджету;

19.01.18, 14.30 - засідання постійної комісії міської рада з питань законності.

Важливою подією наступного тижня стане відзначення Дня Соборності України, - 22 січня о 12.00.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

15.01.2018