Прес-конференція міського голови Анатолія Лінника

28 березня міський голова Анатолій Лінник провів прес-конференцію та відповів на питання представників засобів масової інформації, що стосувалися життєдіяльності Ніжина.

Під час зустрічі Анатолій Валерійович висловив свою позицію про діяльність міської влади за перший квартал 2019 року та прокоментував результати останньої сесії міської ради. Ніжинських журналістів хвилювали також питання бюджету міста на поточний рік, ремонт доріг, реконструкція центральної площі міста, тарифи на теплопостачання, літнього оздоровлення дітей, закриття поштових відділень зв’язку по місту тощо.

В ході конструктивного діалогу з представниками ЗМІ було намічено нові плани, перспективи співпраці. «Ми робимо не поспіхом, а якісно, послідовно» - зазначив міський голова Анатолій Лінник.

Під час відповідей на запитання міський голова відмітив активну роботу інвестиційного відділу із залучення інвестицій, в тому числі закордонних. Співробітники відділу постійно проводять переговори з потенційними інвесторами та приймають участь у соціально-економічних бізнес проектах.

Повну версію прес-конференції міського голови оприлюднено ТРК «НТБ» на інтернет ресурсі YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6xGhdFcqeYI.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

28.03.2019