Привітали славне жіноцтво

Березень – особливий місяць року: він віщує весну в природі, у наших душах і серцях! А ще він освячений високим іменем Жінки–Берегині .

Багатогранність діяльності потужної міської організації ветеранів України (голова Алєксєєнко Л.Г.) відома багатьом мешканцям нашого міста. Адже це осередок знань, досвіду, мудрості, щедрості, любові і турботи про молоде покоління, про майбутнє своєї країни, про мир і взаєморозуміння.

Напередодні жіночого свята жінки-активістки ветеранської організації зібралися в актовій залі територіального центру «Милосердя».

Привітати славне жіноцтво прийшли представники влади: міський голова Лінник А.В., секретар Ніжинської міської ради Салогуб В.В., депутат Ніжинської міської ради Шалай О.В., начальник УПСЗН Ніжинської міської ради Кулініч В.М., члени громадської ради та благодійники.

Міський голова Лінник А.В. подякував жінкам за самовіддану працю, побажав здоров’я, невичерпної енергії, сімейного затишку і щастя. Секретар Ніжинської міської ради Салогуб В.В. приєднався до побажань та відзначив високу активність міської ветеранської організації яку очолює на протязі багатьох років невтомна Алєксєєнко Л.Г.

Зворушливе та урочисте привітання підготували вихованці ДНЗ №21 «Калинонька» (завідувачка Пищик Т.С.). Дітлахи подарували жінкам вітальні листівки зроблені своїми руками. Чудовий віночок ліричних та жартівлих пісень – про матір, кохання, дружбу та вірність – підготував гуморист, автор та виконавець Олег Драчук .

Всі учасники заходу отримали вітання та подарунки від міської громадської організації «Вероніка» (керівник Борисенко М.) та міської організації «Товариство Червоного Хреста» (керівник Саєнко Н.В.).

Усі сповна поринули в атмосферу свята, поспілкувались, відпочили душевно.

Директор територіального центру І.М. Шаповалова

05.03.2016