Продовжується комплексна термомодернізація Ніжинської загальноосвітньої школи №10

Фінансову підтримку проекту «Заходи з енергоефективності в м. Ніжині» надає Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО).

Виконання робіт по комплексній термомодернізації будівлі закладу, проходить відповідно до проекту і в рамках міжнародних регламентів та включають: утеплення стін, даху та підлоги, реконструкцію системи опалювання, заміну вікон, зовнішнього освітлення, тощо.

Постійно відбуваються зустрічі представників міської влади, підрядної організації, проектувальників, технічного нагляду для обговорення технічних та організаційних питань стосовно термомодернізації навчального закладу, а також надаються відповідні рекомендації.

21 серпня міський голова Анатолій Лінник провів виїзну нараду щодо організації початку навчального року 02 вересня 2019 року. Анатолій Валерійович наголосив: «Новий навчальний рік для учнів школи №10 буде проходити в стінах їхньої рідної школи. Ніяких переміщень в інші навчальні заклади не буде. А проходження шкільного навчального процесу буде упорядковане Управлінням освіти Ніжинської міської ради та педагогічним колективом навчального закладу».

Результатом проекту стане приведення будівлі школи до сучасних вимог з енергоефективності, а також поліпшення умов для школярів та співробітників загальноосвітнього закладу.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

22.08.2019