Продовжуються роботи по реконструкції центральної частини міста

03 вересня міський голова Анатолій Лінник зустрівся з директором фірми «Портал-М» Тетяною Мазур щодо реконструкції центральної частини міста з благоустроєм. У засіданні взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ніжинської міської ради - головний архітектор Вікторія Мироненко, представники підрядної організації.

Присутні підвели підсумки першого етапу реконструкції площі Івана Франка та обговорили наступні етапи: виконання ремонтних робіт від річки Остер до площі ім. Івана Франка (тротуари та проїзджа частина), від площі Франка в напрямку вул. Шевченка до вул. Козача ( тротуари, велодоріжки та дорожна частина).

Тетяна Мазур презентувала пропозиції по реконструкції бульвару по вул. Шевченка та вул.Набережної.

Розглянули проектування велосипедних доріжок і смуг під час наступного етапу реконструкції центральної частини міста. Адже це важливе питання для населення, місто має бути комфортним для пішоходів, велосипедистів і автомобілістів.

Міський голова акцентував увагу на визначенні пріоритетних заходів щодо покращення організації дорожнього руху.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

03.09.2019