Виїзна нарада щодо ремонту внутрішньоквартальних доріг

Для Ніжинської громади питання розвитку мережі автошляхів актуальне так само, як і для багатьох інших міст України. Ніжин продовжує реалізацію комплексу заходів щодо покращення благоустрою в місті. Зокрема, це стосується і технічного стану доріг міста

Утримання доріг відповідальний і трудомісткий процес, який вимагає наявності спеціалізованої дорожньої техніки і кваліфікованих робітників. З яких би надстійкіх і міцних сучасних матеріалів не було б виготовлено дорожнє покриття, з часом, під впливом інтенсивного дорожнього руху, негативного впливу погодньо-кліматичних умов та ряду інших різних факторів, вона починає руйнуватися, і втрачає свої колишні споживчі властивості, внаслідок чого знижується загальна ефективність і безпека дороги.

Сьогодні міський голова Анатолій Лінник разом з начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолієм Кушніренком перевірили хід виконання ремонту внушньоквартальних доріг по місту. Роботи виконує ФОП Армен Мнацаканян.

Під час виїзної наради були перевірені вулиці на яких виконано ремонтні роботи по відновленню асфальтного покриття.

Першою стала вул.Гайдамацька.

Наступним об’єктом стала вул.Космонавтів, зокрема біля буд.№49 були зняті старі плити та укладено нове асфальтне покриття.

По вул.Покровській було здійснено повністю заміну асфальтного покриття прибудинкової території будинку №18-А.

По вулиці Шевченка біля буд.114 виконані роботи по укладанню дорожнього покриття прибудинкової території та парковки для автомобілів. На прибудинковій території будинку №118 по вул.Шевченка здійснено ямковий ремонт.

Ремонт внутрішньоквартальних доріг здійснено і в мікрорайоні на вул.Прилуцькій.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

04.09.2019