Річниця Революції Гідності та Свободи

21 листопада український народ вже вшосте відзначає День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004 р. та революція Гідності 2013 р.. Народ України вийшов на вулиці, аби назавжди змінити своє життя.

Сьогодні, з нагоди Дня Гідності та Свободи на вулиці Гоголя відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та загиблим за незалежність України. В заході взяли участь міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, депутати Ніжинської міської ради, заступники міського голови Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Колесник, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів Ніжинської міської ради, керівники комунальних підприємств міста, представники районної ради, духовенство, волонтери, активісти, небайдужі мешканці міста та ЗМІ.

Учасники заходу в знак шани, поваги та пам’яті поклали квіти до пам’ятного знаку.

Герої не вмирають до того часу, поки жива людська пам'ять. Єдність бажання бути вільними робить нас гідними нащадками наших пращурів, які сотнями років боролися на процвітаючу, багату, єдину та Незалежну Україну! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Підтримуймо та шануймо сучасних захисників України, пам’ятаймо загиблих в ім’я вільної України! Хай береже Господь Україну і дає мудрість не цуратися рідної держави та мови!

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

21.11.2019