Відбулось засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

21 листопада відбулось засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, керівники відділів та управлінь виконавчих органів ради.

На порядок денний винесено проекти рішень:

1.Про надання дозволу на списання з балансу Управління освіти Ніжинської міської ради основних засобів та інших необоротних матеріальних активів.

2.Про оренду окремого індивідуально визначеного майна комунальної власності м.Ніжина.

3.Про заборону розміщення малих архітектурних форм та атракціонів на зелених парків та скверів.

4.Про оренду майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

5.Про оренду майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

6.Про передачу в оперативне управління нерухомого майна.

7.Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради від 12.10.2016 року №9-17/2016 «Про орган приватизації комунального майна міста Ніжина.

8.Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради від 28.09.2018 року №25-43/2018 «Про малу приватизацію об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Ніжин.

9.Про внесення змін в додаток №21 «Програма розвитку малого та середнього підприємництва у м. Ніжині на 2017-2020 роки» до рішення Ніжинської міської ради №8-19/2016 від 26 грудня 2016р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік».

10.Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

11.Про внесення змін до рішення внесення змін до рішення «Ніжинської міської ради від 26 червня 2019 року №30-56/2019 «Про встановлення розподілу орендної плати для комунального підприємства «Оренда комунального майна».

12.Про передачу на балансовий облік основних засобів та товарно-матеріальних цінностей, придбаних за кошти, отримані від Покровського ярмарку – 2019.

13.Про прийняття у комунальну власність нежитлового приміщення, що розміщується за адресою: м.Ніжин, вул. Богушевича, 1.

За результатами обговорення всі питання, з певними правками, знайшли підтримку членів комісії та рекомендовані для розгляду на сесійному засіданні. Зокрема, обговоривши проект рішення щодо надання дозволу на списання з балансу Управління освіти Ніжинської міської ради основних засобів та інших необоротних матеріальних активів члени комісії вирішили оглянути всі матеріальні цінності закладів освіти, яке у зв’язку з фізичною зношеністю, недоцільністю ремонту та таких, що непридатні для використання планується списати з балансу освітніх закладів.

У різному розглянули лист-звернення від адміністрації КНП «Ніжинської ЦМЛ ім. М.Галицького» щодо подальшого використання водолікарні у зв’язку з реформуванням медичної галузі. Члени комісії вирішили опрацювати подану інформацію і потім винести на розгляд комісії.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

21.11.2019