Робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренко, головний спеціаліст відділу з благоустрою Євгеній Євса.

На початку засідання були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові. Присутні обговорили питання: встановлення та фарбування консолей на Театральному мосту, вуличного освітлення, упорядкування автобусних зупинок і виготовлення табличок з їх назвами, закупівля нової техніки на КП «ВУКГ», благоустрій клумби біля Ощадбанку та ін.

Міський голова Анатолій Лінник підняв питання прибирання міста, а саме очищення доріг та тротуарів від вуличного змету, його вивезення та обрізка дерев що прилягають до дороги. Анатолій Валерійович наголосив щодо вжиття термінових заходів по вирішенню даного питання.

По закінченні міський голова проінформував та запросив присутніх на засідання міського штабу з організації та проведення місячника з благоустрою, яке відбудеться 25 березня о 15-00 годині.

Слід зазначити, що благоустрій міста перебуває на особливому контролі у міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

22.03.2019