Робочий візит міського голови Анатолія Лінника до Ніжинської пожежної частини

Міський голова Анатолій Лінник разом із депутатом обласної ради Наталією Копицею,командиром Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби та депутатом міської ради Іваном Коробкою, депутатами міської ради Олександром Шалаєм та Володимиром Ковалем з робочим візитом відвідали Ніжинську пожежну частину, яка нещодавно поповнилася новим автомобілем.

Нагадаємо, що Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області отримало підкріплення — чотири одиниці пожежних автоцистерн загальною вартістю понад 15 мільйонів гривень та одну оперативно-піротехнічну машину, що коштує майже 738 тисяч гривень. Ключі від техніки Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман передав особовому складу особисто.

Ніжинськ ПЗЧ 16 ДПРЧ від державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області отримала пожежний автомобіль, обладнаний на базі шасі МАЗ. Автоцистерна здатна за один раз вивозити до 4 тон води, на відміну від старих автомобілів, місткість яких не перевищує 2, 5 тони, має кращу прохідність. Обладнана гідравлічними висувними східцями, що значно полегшує посадку і висадку з кабіни. Має портативні зарядні пристрої, ліхтарі, що встановлюються і заряджаються безпосередньо від автомобіля.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

25.01.2017