Робочий візит Олександра Кодоли

Сьогодні народний депутат Олександр Кодола з заступником міського голови Ігорем Алєксєєнко, депутатом Чернігівської обласної ради Наталією Копицею, помічницею Тамарою Стратілат, заступником начальника управління освіти Надією Пономаренко у рамках робочого візиту відвідав дошкільний навчальний заклад №16 «Оленка» і Ніжинський медичний коледж.

Працівники і вихованці ДНЗ «Оленка» радо вітали у своїх стінах народного депутата імпровізованим концертом, подякували за надану допомогу. Завідуюча закладом Олена Апанасенко зазначила: «Ми надзвичайно раді, що Ви до нас завітали. Не одноразово спостерігали, як Ви допомагаєте медичним, освітнім закладам Ніжинщини і тішить те, що не обминули увагою і потреби нашого садочка. Дуже добре, що у нас з’явився такий друг і хочемо сподіватись, що наша дружба розвиватиметься і міцнішатиме з часом».

Другий етап зустрічей відбувся у Ніжинському медичному коледжі, де Олександра Кодолу зустріли за давнім українським звичаєм – короваєм, презентували художні номери учнів. Увесь педагогічний колектив подякував народному депутатові за допомогу у покращенні матеріально-технічної бази коледжу.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

16.02.2017