Розпочалося щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення серед підприємств та організацій Ніжина

22 жовтня в спорткомплексі “Зірка” розпочалося щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення нашого міста, в якому взяли участь 8 збірних команд: Ніжинського агротехнічного коледжу, науково-виробничого комплексу "Прогрес", військової частини А-4558 «Арсенал», спеціального авіаційного загону, міський відділ поліції, представники закладів освіти, посадові особи Ніжинської міської ради та райдержадміністрації .

Змагання триватимуть два дні та відбуватимуться в декілька етапів. Змагання будуть з таких видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс, дартс, стрільба, легка атлетика, канат, волейбол, естафета, міні-футбол.

Відкриваючи спартакіаду, заступник міського голови з пимтань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко від імені міського голови Анатолія Лінника щиросердечно привітав організаторів та учасників з початком змагань, зауваживши, що в нашому місті дуже багато ентузіастів, які підтримують спортивний рух, а ніжинці – не тільки сильні духом, а й тілом. Ігор Володимирович побажав всім учасникам міцного здоров'я, успіхів, сильної волі духу та тіла, а також зазначив, щоб в безкомпромісній боротьбі визначили найкращих та найсильніших.

В заході також взяли участь депутат обласної ради Валерій Гавриленко, директор МЦ «Спорт для всіх» Сергій Півень, директор ДЮСШ Валерій Зінченко, громадськість міста та суддівський склад: Павло Глушко, Сергій Білодід, Олександр Кремез, Павло Кудлай та Юрій Стражник.

Після рівняння на Державний Прапор під Гімн України розпочалися командні змагання.

Бажаємо всім учасникам успіхів та перемоги!

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

22.10.2019