Розширена оперативна нарада керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста

4 липня 2016 року відбулась розширена оперативна нарада керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові.

Нарада розпочалась зі вступного слова міського голови. Після цього про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого місяця, було повідомлено начальником штабу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Тарасом Балабайко, щодо стану виконання завдань за попередній місяць підрозділом патрульної служби Ніжинського відділу поліції, на який покладено функції колишнього ДАІ, доповів Володимир Семенець, начальник сектору Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Про стан обстановки з надзвичайних ситуацій, що склалася на території громади міста протягом минулого місяця повідомив Дмитро Кравцов, начальник Ніжинського МРВ управління держслужби НС.

Також було обговорено питання нарахування субсидій населенню міста та проведеної роботи з тимчасово переміщеними особами, про що повідомив заступник міського голови Ігор Алєксєєнко. Секретар міської ради Валерій Салогуб проінформував про те, що на 12 сесії Ніжинської міської ради 7 скликання було затверджено Статут територіальної громади міста Ніжина.

Сергій Осадчий, заступник міського голови, доповів про стан проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад, а також про результати економії коштів електронних закупівель через «ПРОЗОРО».

Також щодо закриття поштового відділення у мікрорайоні Космонавтів повідомив перший заступник міського голови Григорій Олійник.

Наприкінці наради було підведено підсумки та узгоджено план роботи виконавчих органів міської ради на наступний тиждень.

Відділ інформаційно-аналітичного

забезпечення та комунікацій

з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

04.07.2016