Розширене засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста

Відбулося розширене засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету.

На засіданні комісії були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Сергій Дзюба та Сергій Осадчий, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Колесник, депутати міської ради, начальники управлінь та структурних підрозділів міської ради, громадськість, ЗМІ.

На комісії були розглянуті пропозиції по внесенню змін до бюджету міста на 26 сесію міської ради, зміни до деяких міських цільових програм та ін.

Також на комісії розглядалася заява Ніжинського об‘єднаного військовогокомісаріату Чернігівської області щодо можливості зменшення розміру орендної плати строком з 23.05.2017 року до 23.05.2018 року. Комісія рекомендувала надати пільгу в розмірі 99% з обов‘язковим проведенням орендарем робіт по постійному підтриманню у належному стані орендованого майна та при умові виконання умов договору оренди.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

08.06.2017