Засідання комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, антикорупційної політики

7 червня відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

Головуючий засідання Олег Вікторович Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1. Про внесення змін до Статуту комунального «Відділ архітектурно-технічного планування та проектування» та затвердження його в новій редакції.

2. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Ніжинської міської ради Чернігівської області VIIскликання.

3. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VIIскликання «Про умови оплати праці міського голови м. Ніжина Лінника А. В.» від 24 листопада 2015 року №5-2/2015.

4. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VIIскликання «Про упорядкування умов оплати праці секретаря Ніжинської міської ради Чернігівської області VIIскликання Салогуба В. В.» від 02 лютого 2016 року №28-7/2016.

5. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VIIскликання «Про затвердження першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючого справами виконавчого комітету Ніжинської міської ради VIIскликання та упорядкування умов оплати їх праці» від 24 листопада 2015 року №7-2/2015.

6. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VIIскликання «Про упорядкування умов оплати праці заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзюби С. П.» від 30 травня 2016 року №9-11/2016.

7. Про внесення змін до тексту окремих додатків рішення міської ради VII скликання від 26.12.2016 року №8-19-/2016 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік».

8. Про розгляд посібника «На допомогу депутату міської ради».

9. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

10. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам.

11. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, внесення зміни в рішення міської ради.

12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання в оренду, припинення права користування на умовах оренди земельною ділянкою, поновлення договору оренди.

13. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Ніжинської міської ради від 30 серпня-02 вересня 2016 року №48-15/2016 «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Мозгалевського, пров. Базовому.

14. Про внесення змін до рішення 19 сесії міської ради VII скликання від 26.12.2016 року №19-19/6 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік».

15. Різне:

15.1. Про виконання протокольного доручення відділом реєстрації від 05.05.2017 р. щодо зміни КВЕДів по ДКП «Комунальний ринок» та ДП «Критий ринок «Прогрес» ДКП «Комунальний ринок».

15.2. Про виконання протокольного доручення інспекцією з благоустрою щодо розташування рекламних стендів та білбордів на території міста Ніжина.

15.3. Про імовірність створення КП «Ніжинська міська аптека».

Питання були детально обговорені: частина їх перенесена на наступне засідання комісії, яке планується на 9 червня, частина проектів рішень рекомендовано до розгляду на черговій сесії міської ради, що відбудеться 13 червня.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

08.06.2017