Семінар – тренінг «ТРАНСФОРМАЦІЯ МІСТ В РОЗУМНІ І СТІЙКІ: РОЛЬ ПРИВАТНОГО БІЗНЕСУ І ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ».

Відділ економіки виконавчого комітету Ніжинської міської ради повідомляє, що Академія публічно-приватного партнерства запрошує взяти участь в одноденному семінарі – тренінгу «ТРАНСФОРМАЦІЯ МІСТ В РОЗУМНІ І СТІЙКІ: РОЛЬ ПРИВАТНОГО БІЗНЕСУ І ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ».

Програма семінару - тренінгу розроблена на основі принципів і механізмів Цілей Стійкого Розвитку Організації Об'єднаних Націй до 2030 року, з урахуванням нових стандартів Європейської Економічної Комісії ООН (ЄЕК ООН) щодо участі приватного бізнесу в проектах розвитку міської інфраструктури, а також кращих світових практик реалізації проектів трансформації міст в розумні і стійкі в країнах, що розвиваються.

Програма розрахована на ініціативних людей, готових до зміни своїх міст з використанням нових інноваційних механізмів і сучасних підходів до забезпечення сталого розвитку міст. Інформація, отримана Вами в рамках семінару-тренінгу, дозволить зрозуміти - як і з використанням якого інструментарію можна:

• кардинально змінити ситуацію в Вашому місті, районі, області • визначитися з пріоритетними для розвитку території інфраструктурними проектами, • залучити для їх реалізації необхідні фінансові ресурси і передові технології. • організувати взаємовигідну співпрацю приватного бізнесу і влади на базі публічно- приватного партнерства,

• надати такій співпраці довгостроковий і стійкий характер, • залучити до спiвпрацi міжнародні організації і серйозних зарубіжних партнерів, • сформулювати стратегічні завдання для розвитку Вашого населеного пункту, • сформувати команду, здатну забезпечити їх рішення.

Семінар - тренінг проводитися в VIP форматі; склад групи обмежений 10 учасниками. Такий формат дозволить приділити максимальну увагу кожному з учасників заходу. Всім учасникам семінару - тренінгу будуть видані кваліфікаційні сертифікати. Захід відбудеться 16 грудня 2016 року в навчальному центрі Академії.

Реєстраційний внесок за одного учасника 10 000 грн.

При реєстрації та оплаті до 01 грудня 7500 грн.

Програма семінару, реєстраційний формуляр додаються. Додаткова інформація www.appp.com.ua З усіх питань, пов'язаних з Вашою участю в семінарі-тренінгу звертайтеся до координатора заходу Гребенюк Ганни Тел. + 38 066 897 2094, E-mail : [email protected].

Про участь у семінарі просимо повідомити відділ економіки виконавчого комітету Ніжинської міської ради до 10 грудня 2016 року за тел.. 2-53-36.

ДОДАТКИ

Відділ економіки виконавчого комітету Ніжинської міської

23.11.2016