Відбулось засідання 18 сесії Ніжинської міської ради

22 листопада розпочала роботу чергова вісімнадцята сесія Ніжинської міської ради сьомого скликання. На початок сесійного засідання зареєструвалось 28 депутатів. Розпочалось воно з того, що депутат Верховної ради України Олександр Кодола та міський голова Анатолій Лінник вручили Подяки за вагомий внесок у перемогу Ніжина у Всеукраїнській акції «Сім чудес України». Народний депутат високо оцінив професіоналізм і згуртованість роботи всієї команди, яка презентувала місто в акції, відзначив прагнення мешканців Ніжина до поліпшення його благоустрою. Олександр Кодола вручив Подяку міському голові, наголошуючи на тому, що надзвичайно важливий внесок в подолання шляху до перемоги в акції вніс Анатолій Лінник.

Народний депутат наголосив на тому, що і далі продовжуватиме активну роботу у напрямку покращення благоустрою міста, пообіцяв докласти максимум зусиль для того, щоб Ніжин отримав статус Національного історично-архітектурного заповідника.

На порядку денному сесії близько п’ятдесяти проектів рішень. На розгляд депутатів міської ради, присутніх представлено макет пам’ятника учасникам АТО, який згодом після затвердження містобудівною радою буде встановлено у парку відпочинку по вулиці Незалежності.

Обговорено проект рішення «Про затвердження комплексної схеми тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Московській, вул. Незалежності, вул. Шевченка, вул. Прилуцькій, вул. Липіврізькій, вул. Академіка Амосова, вул. Вокзальній та вул.3-й Мікрорайон в м. Ніжині» та відправлено на доопрацювання.

На сесію був винесений проект рішення «Про внесення змін до Положення про постійні комісії Ніжинської міської ради Чернігівської області VIIcкликання». Ухвалення даного проекту дозволяє, при розгляді питань, пов’язаних з діяльністю комунальних підприємств, залучати представників громадської ради та громадських організацій. Проект було підтримано депутатами.

Відділ інформаційно-аналітчиної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

24.11.2016