Шановні педагоги, дорогі учні, студенти!

Вітаємо вас з початком нового навчального року, Днем знань!

Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл. День Знань є визначним днем, адже освіта є невід’ємною частиною виховного процесу будь-якої людини, а здобуті знання назавжди залишаться з вами.

Сьогодні ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця, які виховують справжніх патріотів нашої Держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

На особливу увагу заслуговуюють наші першокласникі. Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку. Будьте патріотами свого рідного міста і свої держави.

Шановні батьки, сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови міста та Держави вцілому, зміцнення її могутності.

А ось для учнів випускних класів це фінішна пряма, яку ви маєте пройти з гідністю, аби накопиченого за всі шкільні роки багажу знань вистачило для продовження навчання у вищах. Бажаємо вам ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми на славу Батьківщині. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти.

Сподіваємося, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

01.09.2019