Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори!

Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це не просто свято, а визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості.

Українська культура розкриває нашу сутність та учить нас бути українцями, що вирізняє наш народ серед інших та робить його єдиним і неповторним.

Щиро вдячні працівникам управлінню культури, міського Будинку культури, Ніжинського коледжу культури і мистецтва ім.М.Заньковецької, бібліотечної системи, народним майстрам Ніжина, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі досягнення. А разом з тим дякуємо, що ви своєю плідною творчою працею популяризуєте Ніжина, адже творчі здобутки наших майстрів та аматорів народного мистецтва відомі далеко за межами всієї Чернігівської області. Ви ті, хто себе присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Завдяки Вам, – справжнім подвижникам своєї справи, культура Ніжинської громади, як галузь, попри всі труднощі, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи. Дякуємо вам за якісну роботу.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, наснаги, мирного неба, родинного затишку, творчих успіхів та мистецьких досягнень на благо розвитку та збереження духовних надбань рідного Ніжина.

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

08.11.2019