Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Ваша професія - особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне. Завдячуючи вам ми вчимося любити наше місто, рідну Україну, пісню і танець рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями.

Без традицій - не має культури, без культури - немає нації.

Ми цінуємо кожного з вас. Завдяки вам, шановні працівники будинків культури, керівники народних творчих колективів, актори, майстри народного мистецтва, фахівці музейної та бібліотечної справи, мистецької освіти, культурне життя Ніжинської громади  з кожним роком стає більш яскравим і змістовним.

Дякуємо вам за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі мистецькі здобутки. Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким потрібно вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для високої гідності, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної енергії для реалізації всіх планів та задумів.  


З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

 

06.11.2020