Відбулася щотижнева комунальна нарада

05 листопада відбулась чергова щотижнева комунальна нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

На початку наради перевірили стан виконання протокольних доручень, які були надані минулого тижня. Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень.

Григорій Миколайович порушив питання про виконання рішення суду щодо осіб, які відбувають покарання у виді громадських робіт. Обговорили ряд важливих питань, які стосувались: міського полігону ТПВ, опалення в місті, вуличного освітлення, утеплення труб та асфальтування ділянок, на яких проводили роботи ТОВ «НіжинТеплоМережі» та ін.

Керівник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман доповів, що наразі через відсутність фінансування постало проблемне питання щодо відновлення вуличного освітлення (200 світильників). Владислав Адольфович зазначив, що підприємству потрібна фінансова підтримка на проведення відновлювальних та монтувальних робіт. Григорій Олійник надав доручення керівнику КП «ВУКГ» підготувати лист та відповідні розрахунки щодо фінансової підтримки для відновлення вуличного освітлення на 15 вулицях.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко  



06.11.2020