Керівники комунальних підприємств міста прозвітували про підсумки діяльності за 9 місяців 2020 року

05 листопада під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулося заслуховування звітів керівників комунальних підприємств міста за результатами діяльності 9 місяців 2020 року. У засіданні взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник фінансового управління Людмила Писаренко, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш.

Про економічні показники роботи звітували керівники 9 комунальних підприємств міста: КП «Виробниче управління комунального господарства», КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства», КП «Служба Єдиного Замовника», КП «Керуюча компанія «Північна», КП «Комунальний ринок», КП «Оренда комунального майна», КП «Відділ архітектурно-технічного планування та проектування», КП «Госпрозрахунковий відділ капітального будівництва», ДКП ТРК “Ніжинське телебачення». Під час доповідей розповіли про роботу підприємств упродовж 3 кварталу 2020 року та окреслили проблемні питання, вирішення яких дозволить працювати без перебоїв, а також поінформували про основні завдання, які стоять перед ними у майбутньому.

В цілому робота комунальних підприємств за результатами 9 місяців 2020 року стабілізована, підприємства працюють з прибутком. Але є підприємства, які не досягли виконання запланованих показників і такі, що за 9 місяців отримали збитки.

Після заслуховувань звітів керівників міський голова надав рекомендації щодо підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності та вжиття заходів організаційного та розпорядчого характеру підприємств. «Підприємствам потрібно постійно впроваджувати інноваційні проекти та програми для отримання кращих результатів діяльності, враховувати всі складові, які впливають на прибуток. Комунальні установи не повинні втрачати довіри громади та забезпечувати ефективну і результативну роботу», - зазначив Анатолій Валерійович.

Із звітами підприємств можливо детально ознайомитися за посиланням: https://nizhynrada.gov.ua/nmr/ekonomichniy-rozvitok/pidpriyemstva-mista/komunalni-pidpriyemstva-mista

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко  


06.11.2020