Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників соціальної сфери!

Наше суспільство неможливо уявити без самовідданої праці соціальних працівників. Ваша діяльність є головною ланкою в здійсненні державної соціальної політики. Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як праця працівника соціальної служби. Ви приходите на допомогу тим, хто її потребує найбільше. Тут не може бути випадкових людей, це - праця за покликанням. Вона по плечу тільки обраним, тим, хто цілком віддає себе турботі про інших.

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Результати вашої непростої роботи завжди на виду. Адже завдяки самовідданому служінню обраній справі, ви приносите людям розраду і тепло, даруєте впевненість у завтрашньому дні, сприяєте поліпшенню добробуту населення та забезпечуєте належний рівень соціального захисту в Ніжинській міській об'єднаній територіальній громаді.

Щиросердно бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії! Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу. А найвищою нагородою нехай для вас завжди буде Боже благословення і подяка від людей!


З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб 

  

30.10.2020