Відбулися засідання постійних депутатських комісій

Сьогодні, 28 вересня, відбулись засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю під головуванням депутата Ніжинської міської ради Олега Щербака та постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету під головуванням депутата Ніжинської міської ради Володимира Мамедова.

У ході роботи постійних комісій депутати розглянули питання, які стосувались бюджетної, майнової та земельної сфери міста. Зокрема розглянули питання про внесення змін до місцевих програм, виділення коштів з резервного фонду, оренди комунального майна, приватизацію нежитлової будівлі, припинення договору оренди комунального майна, внесення змін до договору оренди цілісного майнового комплексу муніципального закладу культури «Шевченківський парк» і інше.

Усі питання з порядку денного були детально вивчені та рекомендовані для розгляду на черговому пленарному засіданні Ніжинської міської ради.  


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю



28.09.2020