Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати, члени виконавчого комітету, колеги, активісти самоврядних організацій!

Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні!

Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії.

Майбутнє нашої громади та всієї держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

Місцеве самоврядування Ніжина — це історія успішних новацій та досягнень. Наразі це потужний корпус, що об’єднує в своїх рядах 36 депутатів міської ради, представників інститутів громадянського суспільства, які входять до складу Громадської ради, Ради підприємців, Молодіжної ради, Містобудівної ради, що представляють громаду в організаційних комітетах з метою представлення їх інтересів та сприяння вирішенню життєво-важливих питань не лише місцевого чи регіонального, а й державного значення, налагодження зв’язків між громадою та владою. Ми маємо один із кращих в області напрямок в керуванні та організації об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Все це свідчення того, що кожен наш громадянин має право і можливість захищати та реалізовувати свої інтереси, робити місто таким, яким його хоче бачити кожен із нас – сучасним, зручним і комфортним для життя.

З нагоди свята висловлюємо слова вдячності всім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність, відповідальність, активну громадянську позицію у розбудові нашої громади, що сприяє розбудові нашої Ніжинської міської об’єднаної громади.

Бажаємо всім хто присвятив своє життя служінню громаді міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та здійснення всіх ваших планів та задумів.

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

06.12.2019