Щорічне засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС

19 липня у малій залі Ніжинської міської ради відбулосьщорічне засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпекиі надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Анатолія Лінника. На засідання були запрошені члени комісії, керівники комунальних підприємств, управлінь і організацій, відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ніжинської міської ради та ЗМІ.

Відкрив засідання голова комісії ТЕБ та НС Анатолій Лінник, який акцентував увагу на важливості сьогоднішнього порядку денного, на вже виконаних по місту заходах з підготовки до зимового періоду та невирішених проблемних питаннях.

Після оголошення порядку денного та регламенту керівники комунальних підприємств, управлінь і організацій доповіли про стан підготовки закріплених напрямків комунальних господарств до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

Анатолій Валерійович розповів про збільшення ціни постачання природного газу та вжиття заходів щодо ефективного та економного опалення будівель бюджетних закладів, про необхідність передбачення коштів в кошторисах на проведення розрахунків за зимове прибирання територій лікарні, шкіл, інших бюджетних закладів.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ніжинської міської ради Генадій Чернишов підкреслив, що незважаючи на зиму минулого року, коли не було серйозних проблем, усі повинні бути готові до екстремальних дій та умов: сильних морозів, снігопадів, проблем з опаленням, водопостачанням, електропостачанням та інших проблем.

Обговоривши стан готовності комунальних господарств міста до сталої роботи в екстремальних зимових умовах 2018-2019рр, комісія відмітила позитивні результати в даному напрямку таких підприємств як, КП «Ніжинське УВКГ», КП «ВУКГ», Ніжинське відділення ПАТ «Чернігівгаз», управління освіти. З метою оперативного реагування сил та засобів комунальних господарств міста та інших підприємств, установ, організацій на ускладнення обстановки в екстремальних зимових умовах комісія надала керівникам відповідні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.07.2018