Робоча група з питань надійності та безпеки експлуатації об'єктів соціальної інфраструктури

27 липня 2018 року відбулось засідання робочої групи з питань надійності та безпеки експлуатації об'єктів соціальної інфраструктури під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У нараді взяли участь перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Сергій Дзюба та Ігор Алєксєєнко, радник міського голови Сергій Осадчий, депутати міської ради, керівники комунальних підприємств, управлінь, структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Анатолій Валерійович перевірив стан виконання протокольних доручень щодо проведення обмежуючих заходів до небезпечних об’єктів.

Заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко доповіла, що управління разом з виконавцем робіт КП «СЕЗ» провели заходи по убезпеченню будівель по вул. Овдіївська, 198 е та по вул.. Шевченка, 97Е від проникнення сторонніх осіб.

Будівля за адресою: вул. Шевченка, 97Е

Будівля за адресою: вул. Овдіївська, 198е

Начальник дільниці КП «Керуюча компанія «Північна» також повідомив що проведені заходи по унеможливленню проникнення до казарми по вулиці Л. Толстого.

Директор КП «Оренда комунального майна» Оксана Шумейко проінформувала, колишня будівлю котельні НВК «Прогрес» обнесено попереджувальною стрічкою, направлені листи до поліції та підготовлено пропозицію на бюджетну депутатську комісію щодо виділення додаткових коштів, для проведення заходів по заварювання вікон та дверей.

Заступник УЖКГ та Б Світлана Сіренко зазначила, що по іншим об’єктам соціальної інфраструктури підготувала пропозиції на бюджетну депутатську комісію щодо виділення додаткових коштів, відповідно до наданих розрахунків керівниками підприємств, на кожний об’єкт окремо.

Міський голова Анатолій Лінник доручив УЖКГ та Б повторно направити відповідні листи балансоутримувачам про проведення обмежуючих заходів щодо небезпечних об’єктів та юридичному відділу підготувати пропозиції по вчиненню дій щодо приватних будівель, які неналежно здійснюють їх утримання, для подальшої підготовки звернення до суду.

Анатолій Валерійович черговий раз наголосив на тому, що головні розпорядники та балансоутримувачі об’єктів соціальної інфраструктури не чекали рішення сесії міської ради, а віднайшли можливість самі провести обмежувальні заходи (заварити вікна та двері), адже мова йде про безпеку життя та здоров’я людей.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю

27.07.2018