Щотижнева комунальна нарада

18 липня у малій залі виконавчого комітету відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, жителі міста та ЗМІ.

На початку засідання головуючий заслухав звернення мешканців міста та надав їм вичерпну інформацію на поставлені питання.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста. Системи життєзабезпечення та підприємства працюють без збоїв.

Всі комунальні підприємства проводять планові роботи по підготовці до опалювального сезону 2019-2020 років.

Григорій Миколайович під час наради акцентував увагу на організації вивезення твердих побутових відходів з мікрорайонів міста та облаштування сміттєзбиральних майданчиків, відновлення дорожнього покриття після ремонтних робіт по вул. Шевченка. Також звернув увагу керівників комунальних служб на агітаційну рекламу, яка розклеєна по місту в невстановлених для цього місцях.

Під час обговорення звернення жителів району «Магерки» щодо розміщення рекламних щитів біля магазинів, які знаходяться по вул. Широкомагерська Григорій Олійник надав доручення відповідним службам розглянути можливість їх встановлення.

По закінченню засідання були надані протокольні доручення з чіткими термінами їх виконання.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

18.07.2019