Щотижнева нарада з благоустрою міста

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. У засіданні також взяли участь радний міського голови Сергій Осадчий, перший заступник начальника комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Віталій Єршов, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренко, головний спеціаліст відділу з благоустрою Євгеній Євса.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Миколайович наголосив щодо вуличного освітлення, обговорили подальші роботи реконструкції площі ім.Івана Франка, встановлення додаткового освітлення по вул.Прилуцькій, а також узгодири роботи по прибиранню вуличного змету (після зимового посипання).

Обговорили та узгодили питання щодо розробки проектно-кошторисної документації, топографічної карти для нового кладовища на землях Кунашівської сільської ради (18 га) (зробити проектування першого квадрату для захоронення, а також схему під’їзду до кладовища).

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів що таблички з назвами зупинок та вказівники до них вже замовлено (будуть встановлені до 01 травня 2019р.). Розпочато ямковий ремонт по місту Ніжину (пройшли від вул.Прилуцької до площі Івана Франка). Планується розпочати капремонт дороги по вул.Батюка.

Проводяться роботи на круговому русі перехресті вул.Об’їжджій – вул.Шевченка, встановлені нові бордюри та облаштовується клумба (рух по колу).

Слід зазначити, що благоустрій міста перебуває на особливому контролі у міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікаій з громадськістю

12.04.2019

Попредня новина:

МОЛОДЬ, УВАГА!!!

Наступна новина:

Forbiz прямуємо разом!