Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

30 серпня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Григорій Миколайович почав засідання з доручень, які були надані на минулій нараді. Частина доручень виконана, інші також тримаються на контролі та в процесі виконання.

Також керівники комунальних підприємств прозвітували про стан підготовки до опалювального сезону 2018-2019 р.р. та отримали відповідні доручення для подальшої роботи.

Начальник відділу роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко та начальник відділу з благоустрою Юрій Кошель проінформували, що закінчують розробку оновленого проекту правил благоустрою Ніжина за наданими пропозиціями, корективами та доповненнями комунальними підприємствами міста, враховуючи специфіку їх галузі.

Під час засідання порушувалися питання роботи комунальних служб, акцентувалася увага на проблемних питаннях та подальших планах. Керівникам надані протокольні доручення для вирішення проблемних питань.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

30.08.2018