Щотижнева оперативна нарада

26 липня перший заступник міського голови Федір Вовченко провів щотижневу оперативну нараду.

Федір Іванович зазначив: «Весь минулий тиждень, як і попередні, проводилася активна робота по облаштуванню укриттів. Це одна з пріоритетних задач на даний час».

У ході наради керівники підприємств, установ та закладів міста прозвітували про виконану роботу за минулий тиждень та окреслили коло питань на поточний.

Зокрема про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації що склалася на території громади та міста доповів заступник начальника Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко.
Щодо вжитих заходів запобігання виникнення пожеж та інші надзвичайні ситуації протягом тижня доповів начальник рятувальної частини Владислав Киреєв.

Про оперативну ситуацію в місті Ніжині розповів керівник добровольчого формування Руслан Костриця.
Інформацію про роботу медичних закладів міста та забезпечення ліками надали генеральний директор Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького Олександр Костирко, генеральний директор КНП «Ніжинський пологовий будинок» Валерій Якуба, директорка КНП «Ніжинський міський центр ПМСД» Оксана Калініченко та директор КНП «Ніжинська міська стоматологічна поліклініка» Олександр Ігнатюк.

Щодо дотримання санітарних вимог при здійсненні торгівлі та контроль за цінами доповіла головна спеціалістка Держпродспожив служби Юлія Сухорукова.

У ході наради також були заслухані звіти керівників відділів та управлінь Ніжинської міської ради.
Більш детально про перебіг наради, Ви можете дізнатись, переглянувши запис прямого ефіру за посилання https://fb.watch/evmk0KOhrS/

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
26.07.2022