Щотижнева оперативна нарада

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, а також обговорено план роботи на поточний тиждень.

Інна Музиченко у своїй доповіді підкреслила на збільшенні кількості викрадень велосипедів, крадіжок із автомобілів, інвентарю із присадибних ділянок. Звернулася до жителів міста проявляти крайню уважність до свого майна. Також пані Інна доповіла про затримання злочинної групи, яка викрадала автомобілі. У своїй доповіді вона наголосила, що затримання спростило наявність камер відео спостереження по місту і висловила надію, що згодом кількість таких камер збільшиться.

Потому головуючий засідання Григорій Олійник висловив подяку Ніжинському відділу поліції за сприяння у організації та проведенні загальноміського випускного вечора.

Також на нараді були заслухані наступні протокольні доручення:

- Про демонтаж МАФів.

- Про перевірку заяв від учасників АТО зі схемами земельних ділянок.

- Про уточнення місця розміщення пам’ятних плит з іменами померлих ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

- Про взяття на баланс та подальше обслуговування дитячих майданчиків.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

26.06.2017