Щотижнева оперативна нарада при міському голові

9 січня відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету та міської ради, очільників установ та організацій міста на чолі з міським головою Анатолієм Лінником.

Традиційно було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень.

Протягом Різдвяної ночі працівниками відділу ніжинської поліції було забезпечено реагування на 23 повідомлення, а саме: про вчинені сімейні сварки, бійки на ґрунті надмірно вжитих алкогольних напоїв. Взагалі, за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 263 повідомлення про вчинені злочини та кримінальні події, та розпочато 13 кримінальних впроваджень (39 - за аналогічний період минулого року). Було зафіксовано 73 адміністративні правопорушення, що на 40 більше ніж за аналогічний період минулого року. Накладено штрафів на загальну суму 2431 гривню, 48 протоколів передано на розгляд до інших органів. Відбулася дорожньо-транспортна пригода біля кафе «Ключик» де водій автомобіля здійснив наїзд на пішохода. А також факт вчинення розбійного нападу, коли до мешканця міста прийшов чоловік, який наніс господарю численні удари, після чого заволодів велосипедом та поїхав з місця пригоди. Стосовно обох випадків ведуться слідчі дії.

Потому заслухали про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах виконавчих органів виконавчого комітету міської ради та про стан розгляду звернень, що надійшли до відділу адміністративно-дозвільних процедур.

Надалі, керівники відділів та управлінь Ніжинської міської ради проінформували про виконану роботу за минулий тиждень та плани на поточний.

Підводячи підсумки наради, міський голова Анатолій Валерійович особливу увагу звернув на благоустрій зупинок, прибирання прибудинкових територій, на наявність урн для сміття у місцях торгівлі.

Під кінець наради всіх присутніх привітав зі святами настоятель храму Святої Покрови отець Михаїл. Також, до іжинської міської ради завітав Різдвяний вертеп та відтворив справжнє театральне дійство, яке розповіло про народження Ісуса Христа. Вертеп супроводжувався піснями та колядками.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

09.01.2018