Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Музиченко Інну Іванівну про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні ім.Миколи Галицького Олександр Костирко доповів щодо епідеміологічної ситуації на території громади міста станом на 18 березня 2019 року до інфекційного відділення звернулося 6 осіб (5 дітей та 1 дорослий), 6 осіб – гострі ентероколіти, 5 осіб – кір (1 дитина в ЗОШ № 2 та 4 дорослих), 6 осіб – вітряна віспа (3 дітей дошкільний навчальний заклад №2 та 1 дитина в ДНЗ №17, 23, та ЗОШ №1, 10 ПО 1 ДИТИНІ), 2 особИ – скарлатина. Олександр Михайлович зазначив також що на минулому тижні на гострі респіраторні захворювання по місту захворіло на 11 осіб менше. Вцілому захворюваність на ГРВІ та ГРИП іде на спад.

Заступник головного лікаря КНП «НМЦПМСД» Анна Стрельнікова зазначила станом на 15 березня 2019 року 67,8% населення міста підписали декларації з сімейними лікаря. (на 0.4% збільшилось).

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник наголосив що 15 березня міським головою було підписано розпорядження № 78 «Про організацію проведення у 2019 році заходів з озеленення, благоустрою та санітарного очищення території міста Ніжина».

20 квітня оголошений загальноміським днем благоустрою м. Ніжина. Місячник чистоти дасть старт масовим сезонним роботам із благоустрою та озеленення території Ніжина. У всіх мікрорайонах буде забезпечене вивезення сміття, посадка дерев та кущів, будуть приведені в порядок дворові території, газони, фасади будинків.

Кожен ніжинець може зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки всі ми патріоти своєї маленької батьківщини і чистота нашого міста, його площ і вулиць, парків і скверів, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас.

Закликаємо колективи підприємств, організацій, установ всіх форм власності, громадські організації навести лад на закріплених територіях, вулицях, в парках, скверах, зонах відпочинку.

Переконані, що спільними зусиллями ми перетворимо Ніжин на ошатне і комфортне для проживання місто!

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 18 березня по 24 березня можна ознайомитися за посиланням:http://nizhynrada.gov.ua/announcement/337/zahodi-z-1803-po-2403-2019-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

18.03.2019