Засідання міського штабу з організації проведення місячника з благоустрою

18 березня відбулось засідання міського штабу з організації проведення місячника з благоустрою, санітарного очищення та озеленення території міста Ніжина на 2019 рік під головуванням першого заступника з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник.

Присутні обговорили заходи щодо санітарного стану в місті, озеленення та прибирання скверів, площ, вулиць та дитячих майданчиків, визначено відповідальних осіб за їх організацію.

Під час засідання було наголошено на необхідності залучення установ, організацій та підприємств усіх форм власності, жителів приватного сектору до виконання робіт з прибирання та благоустрою. Акцентовано увагу на виявленні та ліквідацію стихійних сміттєзвалищ на території міста, прибиранні водоохоронних і рекреаційних зон та інше.

Підвівши підсумки засідання штабу Григорій Миколайович надав доручення керівникам комунальних підприємств додатково вивчити питання щодо висадки дерев, забезпечення транспортом (вивіз сміття після прибирання) та благоустрій місць загального користування.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

18.03.2019