Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

За минулий тиждень до виконавчого комітету громадяни зверталися щодо надання матеріальної допомоги, спиляння дерев, оформлення субсидій, забезпечення безкоштовними ліками, тощо.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко поінформував присутні, що до 24 серпня (святкування Дня Незалежності України) завершиться виконання ремонтних робіт на площі Івана Франка, у парку Незалежності виконають благоустрій території та косіння трави навколо нового встановленого пам’ятного знаку борцям за Незалежність.

21 серпня виконають пробний запуск музикального фонтану у сквері Лисянського.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський зазначив, що відповідно до розпорядження міського голови з 19 серпня розпочнеться перевірка готовності загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста до нового навчального року. У загальноосвітній школі І-Ш ступенів №10 вже частково зроблені ремонтні роботи, а саме: термоізоляція зовнішніх стін фасаду будівлі, монтаж труб по класах(опалення) та зроблені отвори для рекуператорів також по класах ( комплексна термомодернізація школи відповідно до проекту НЕФКО), робити триватимуть і надалі.

Начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяна Бассак повідомила про загальноміські заходи, які відбудуться 23.08.19 о 10-00 годині на центральній площі міста урочисте підняття Державного прапора та вручення паспортів та покладання квітів до пам’ятного знаку Герої не вмирають. 24 серпня 0б 11-00 годині у парку Незалежності відбудеться відкриття пам’ятного знаку Борцям за Незалежність.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 19 серпня по 25 серпня можна ознайомитися за посиланням:http://nizhynrada.gov.ua/announcement/337/zahodi-z-1908-po-25082019-roku.html

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

19.08.2019