Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

До сектору звернень громадян Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади надійшло 55 звернень від жителів та 21 звернення із ОДА (на урядову гарячу лінію). 31 - перебуває на контролі. Надано відповідь на 12 заяв. Надано матеріальні допомогу – 11 жителям. Мешканці громади зверталися з таких питань: надання матеріальної допомоги; земельні питання, про перерахунок оплати за опалення; про освітлення вулиць; про спиляння дерев; про нарахування коштів по субсидії тощо.

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, повідомила присутнім що в лютому цього року дитячий зразковий ансамбль бального танцю «Ритм», керівником якого є Тимошенко Галина Львівна буде святкувати своє 40-річчя. Приємною новиною стала звістка про призначення стипендії даному керівнику. Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації Андрія Прокопенка було призначено 14 щомісячних обласних стипендій членам обласних організацій Національних спілок України. Серед отримувачів обласних стипендій – Тимошенко Галина Львівна, керівник – головний балетмейстер дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Ритм» Ніжинської дитячої хореографічної школи, заслужений працівник культури України, відмінник освіти України, директор “Ніжинської дитячої хореографічної школи”. Галина Львівна отримала стипендію від обласного осередку Національної хореографічної спілки України. Департамент культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації повинен здійснювати виплату обласних стипендій у межах загальних асигнувань, затверджених на 2020 рік. Розмір стипендії – 0,8 прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 01 січня календарного року.

Начальник сектора інвестиційної діяльності та енергоефективності Татьяна Плетньова, наголосила що продовжується фінальне голосування за бренд міста. Кожен охочий може детально познайомитися з роботами-фіналістів та проголосувати за бренд Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади з 1 січня по 1 лютого 2020 року за посиланням на офіційному сайті та у соціальних мережах міста за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1Xir_wmG569KscSoqBE4CJfWXsGTdF_3prU6qVeHKSyQ/edit?fbclid=IwAR2SVkJRQTifcRhRxXeF72kcUVCpwm1dKCAtTZi_W0e5dmybnCsTUBeAKwY.

Начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях, зазначила, що 09 січня 2020 року в обласній державній адміністрації під головуванням заступника голови ОДА Наталії Романової пройшла нарада щодо добудови багатоповерхівки в місті Ніжині (вул.Чехова,31). У засіданні також взяли участь і перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, начальник квартирного відділу міської ради Оксана Лях, представники забудовника, банківських установ та регіонального управління Держмолодьжитла. Нині готовність об’єкта складає лише 10%. Причина — банкрутство забудовника у 2017 році. Договори про переведення боргу укладені з ТОВ «Чернігівський ДБК», який і мав добудувати об’єкт. Сьогодні об 11-00 годині відбудеться зустріч всіх зацікавлених сторін з даного питання в малій залі виконавчого комітету.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 13 січня по 19 січня можна ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/415/zahodi-z-13-po-19012020.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Анна Шведун

13.01.2020