Святковий концерт до Дня Збройних сил України

На урочистому концерті з нагоди Дня Збройних сил України були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Дзюба, Ігор Алєксєєнко, депутат міської ради Андрій Гомоляко, помічник народного депутата Олександра Кодоли Тамара Стратілат, військовий комісар Ніжинського об’єднагого військового комісаріату Володимир Якущенко, військовослужбовці міста та члени їх сімей.

На початку урочистої частини військовий комісар дав наказ внести державний прапор. Під звуки гімну України державний прапор було внесено до зали. Потому Володимир Миколайович привітав усіх присутніх зі святом і вручив Відзнаку Президента України «За участь у антитерористичній операції» Яковенку Олександру, Іванову Ярославу, Стаценку Олександру. Також було вручено Грамоти волонтерам: Бакун Олені, Писаренко Людмилі, Корабель Валентині, Стрілко Тамарі.

Міський голова Анатолій Валерійович долучився до привітань, зазначив, що військовослужбовці заслуговують на особливу шану і повагу, адже саме завдяки ним зберігається цілісність і суверенітет нашої країни, тому це свято не лише військовослужбовців, а всієї України. Наголосив, що цього дня відзначається і ще одне свято – Міжнародний день волонтера. Волонтерський рух у лютому 2014 року розпочинався саме з таких міст, як Ніжин. Волонтери з нашого міста одними з перших поїхали на лінію вогню, щоб відвезти військовослужбовцям необхідні речі. Очільник міста побажав всім наснаги, здоров’я, злагоди, мирного неба над головою, достойного відзначення по службі і оголосив Подяку міського голови Галаті Олександру, Алєксєєву Владиславу, Лисенку Василю, Барташу Івану, Таталаєвській Катерині, Коткову Олександру, Глущенку Ігорю, Хохлюку Віктору, Латишеву Сергію, Лиську Володимиру, Терещенку Анатолію, Щербаку Володимиру, Лаврилюку Володимиру, Капленку Опанасу, Литовці Ользі. До попередніх привітань приєдналась і помічник народного депутата Тамара Стратілат. Вона зачитала вітальний лист від Олександра Кодоли і нагородила Почесними грамотами Кушніра Миколу, Якущенка Володимира, Шейка Володимира, Шаповалова Андрія.

Свято продовжилось концертною програмою за участі кращих танцювальних колективів, музикантів та вокалістів міста.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

06.12.2017