Таланти багатодітної родини

18 квітня 2018 року з метою відродження та популяризації культурних та моральних цінностей сім’ї, надання дітям з багатодітних та малозабезпечених родин можливості реалізувати свої творчі здібності у Ніжинському будинку для дітей та юнацтва відбувся міський конкурсу-фестиваль «Таланти багатодітної родини».

24 багатодітні родини міста ділилися з глядачами своєю творчістю. Конкурс проводився в номінаціях: «Вокальне мистецтво», «Хореографія», «Музичне виконання», «Образотворче мистецтво», «Художнє та авторське виконання, «Декоративно-прикладне мистецтво».

Переможцями міського конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини» стали у номінації «Вокальне мистецтво» - Софія і Марія Ярещенко;

у номінації «Хореографія» - Анастасія і Крістіна Ворони;

у номінації «Музичне виконання» - Дар’я Скрипка, Андрій Колот, Олександр Колот;

у номінації «Художнє та авторське виконання» - Назар Чмелик;

у номінації «Образотворче мистецтво» - Каріна Охріменко;

у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» - Олена Андрущенко.

Організатори конкурсу щиро вдячні управлінню освіти Ніжинської міської ради, дирекціям і педагогічним колективам загальноосвітніх шкіл № 1, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13,15 за підготовку учасників заходу, директору та колективу Ніжинського будинку дітей та юнацтва за всебічну допомогу в організації та проведенні міського конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини».

Дякуємо, учасникам конкурсу-фестивалю за творчість, сміливість і радість, яку вони випромінювали і ділилися з глядачами. І незалежно від зайнятого місця кожен з дітей з багатодітної сім’ї талановитий і щасливий, бо є у нього велика та дружня родина!

Відділ у справах сім’ї та молоді

20.04.2018