Засідання комісії по законності

9 квітня у великому залі міської ради відбулось засідання постійної депутатської комісії з регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю. У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, депутати міської ради, начальник поліції Бойко Володимир Анатолійович, представники громадськості, ЗМІ.

Головуючий засідання Олег Щербак представив на затвердження наступний порядок денний:

1. Про надання повноважень інспектора праці.

Різне:

1. Про розгляд інформації начальника Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

2. Про розгляд заяви директора ТОВ Побутовий комбінат «Силует».

3. Про розгляд звернення колективу ЗОШ №15.

4. Про розгляд доручення 36 сесії міської ради за зверненням депутата Гомоляко А.О.

5. Про розгляд заяви депутата міської ради Галати Ю.В.

6. Про розгляд інформації стосовно виконання доручень щодо пропозицій до проектів містобудівної документації: Детальні плани території для будівництва паркових та рекреаційних територій в м.Ніжині.

7. Про розгляд інформації стосовно розробки історико – архітектурного опорного плану міста.

8. Про розгляд службової записки начальника відділу з благоустрою щодо обстеження торгівельного об’єкту.

9. Про розгляд рекомендації постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

10. Про розгляд заяви стосовно вирішення питання заборгованості по заробітній платі.

11. Про розгляд звернення керівника Благодійного Фонду «Стрічка Надії».

12. Про розгляд листа начальника КП «ВУКГ».

Начальник поліції Анатолій Бойко доповів про виявлені правопорушення на побутовому рівні (насильство в сім’ї), розпиття спиртних напоїв в заборонених місцях та інші правопорушення адміністративного характеру. Також він надав інформацію щодо виявлених фактів вандалізму, хуліганських дій – розпис стін, заборів з певною забороненою інформацією, профілактики та виявлення правопорушень в сфері незаконного обігу наркотичних речовин, тяжких злочинів проти малолітніх і неповнолітніх осіб. Було надано статистику кількості скерованих впроваджень до суду з 01.01.2018 року.

Дискусійно розглядалося звернення колективу ЗОШ №15. Члени комісії вирішили опрацювати поставленні проблемні питання в заяві та надати письмову відповідь.

Підводячи підсумки комісії, було вирішено всі вищезазначені питання та винести пропозиції на розгляд сесії міської ради, а також надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

20.04.2018