Тато, мама, я - Спортивна сім'я

18 серпня за підтримки міського голови Олександра Кодоли в дошкільному навчальному закладі № 13 «Берізка» відбулося родинно-масове спортивне дійство «Тато, мама, я - Спортивна сім'я». Захід приурочений з нагоди святкування 30-річчя від Дня Незалежності України та організований міським центром фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Ніжинської міської ради.

Заступник міського голови Сергій Смага від імені міського голови Олександра Кодоли привітав керівника, педагогічний колектив, діточок та їхніх батьків з Днем Незалежності України, побажав здоров'я, миру, гарної долі, світлого майбутнього та щасливого дитинства.

Під час заходу вихователі разом зі своїми вихованцями дарували гостям гарний настрій своїми творчими виступами.

Змагання складалися із спортивних естафет та цікавих конкурсів, як для діток так і для батьків.

Всім учасникам вручили грамоти та подарунки від міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх», а також солодкі призи від депутата Ніжинської міської ради Вячеслава Дегтяренка. Переможці та призери були нагороджені медалями. Подяками від відділу фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради та міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у виховання підростаючого покоління нагородили директора ЗДО №13 «Берізка» Наталю Примушко.

Наприкінці заходу на всіх бажаючих чекав надувний батут "Смуга перешкод" - проект Громадського бюджету, реалізований в минулому році коштом міського бюджету.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

18.08.2021