Тренінг "Планування енергоефективних заходів та їх впровадження"

8 червня 2016 року у великій залі Ніжинської міської ради відбувся тренінг «Планування енергоефективних заходів та їх впровадження. Енергозбереження та енергоаудит житлових будинків» за участі керівників міської ради, представників ОСББ та будівельних організацій міста. Основною метою тренінгу стало ознайомлення слухачів з кращими практиками та принципами впровадження заходів з енергоефективності та покращення обізнаності населення щодо їх переваг.

Розпочався захід зі вступного слова першого заступника міського голови Григорія Олійника. Після цього виступила координатор Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Ніна Підколзіна, яка наголосила на важливому значенні запровадження енергоефективних та енергозберігаючих заходів для подальшого розвитку міста.

З презентацією на тему: «Використання сонячної енергії в альтернативних системах електроживлення» також виступив кандидат технічних наук Олександр Велігорський. Далі слово мав Сергій Іванець, кандидат технічних наук, доцент, декан факультету електронних та інформаційних технологій, який представив презентацію з теми: «Енергозбереження та енергоаудит житлових будинків».

Наприкінці представники ОСББ обговорили особливості практики застосування енергозберігаючих заходів при впровадженні мікропроектів в рамках Проекту «Місцевого розвитку, орієнтованого на громаду» та підвели підсумки тренінгу.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

10.06.2016