«U-LEAD з Європою» в Ніжині

Вже більше п’яти місяців Україна живе в іншому світі та працює в нових умовах. Команда експертів «U-LEAD з Європою» з усієї України продовжує працювати та консультувати органи місцевого самоврядування. Війна не означає, що місцеве самоврядування скасоване. Навпаки. У цей час місцеве самоврядування приймає на себе особливу відповідальність і чимале навантаження - як у фронтових громадах, так і в тилу. Саме тому U-LEAD продовжує працювати і консультувати посадовців територіальних громад.

Представники двох управлінь Ніжинської міської ради: комунального майна та земельних відносин, а також житлово-комунального господарства та будівництва взяли участь в онлайн консультації з провідними фахівцями                  «U-LEAD з Європою» в рамках фіксації фактів пошкоджень та руйнувань будівель і споруд, завданих внаслідок збройної агресії рф на території Ніжинської міської ради Чернігівської області. Розглянули нормативно-правову базу, намітили план робіт та обговорили оформлення результатів роботи.

Щиро вдячні керівниці регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Чернігівській області Ірина Кудрик, раднику з муніципальних фінансів та управління регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Чернігівській області Олександру Мельнику, раднику з муніципальних фінансів та управління регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Дніпропетровській області Андрію Мужевському,  керівниці регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Сумській області Марині Лобовій та радниці з децентралізації та місцевого самоврядування регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Дніпропетровській області Вікторії Троценко за надану допомогу. Попереду чекає плідна та ефективна робота.

 

11.08.2022