У Ніжині відзначили День Збройних Сил України

День Збройних Сил України почали відзначати ще з далекого 1993 року, коли Верховна рада України прийняла закон «Про збройні сили».

За цей період часу це свято набуло великого масштабу, і сьогодні, 6 грудня, кожен українець подумки згадує про тих, хто у сильні морози та палючу спеку стоїть на посту, захищаючи свою країну.

У Ніжині також пам`ятають про захисників рідного краю. Концерт до Дня Збройних Сил України відбувся традиційно у міському будинку культури. Привітати захисників України прийшли очільники міста, їх побратими та усі бажаючі містяни.

Офіційна частина концерту розпочалася із привітання міського голови Анатолія Лінника. Він від щирого серця побажав усім захисникам нашої Батьківщини мати мужність та наснагу у своїй нелегкій справі, гарного здоров`я та витримки, висловив своє співчуття усім матерям, чиї сини не повернулися із бою.

По закінченню виступу Анатолій Лінник нагородив почесними Грамотами міського голови усіх заслужених захисників України.

Військовий комісар Ніжинсько-Куликівського об’єднаного військкомату Володимир Якущенко, долучився до побажань міського голови та побажав усім військовослужбовцям надійного тилу та незламної волі у подоланні військових труднощів.

Привітати земляків з їх професійним святом прийшов і перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак.

На заході згадували і героїв, які захищали рідну землю. Тих, хто залишив своє безцінне життя заради свободи України вшанували хвилиною мовчання.

По закінченню урочистої частини художні колективи Ніжина подарували усім присутнім яскраві танці та душевні пісні. Привітати ніжинців з Днем Захисника України завітали ансамбль танцю “Забава”, дитячий зразковий ансамбль бального танцю «Ритм», дитячий зразковий ансамбль танцю «Вікторія». Ліричними піснями спонукали до роздумів талановиті співаки Ніжина Ніна Крутько, Сергій Козієнко,Лариса Риженко та Тетяна Риженко.

По закінченню святкового концерту зала наповнилася аплодисментами шани та вдячності.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій із громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

07.12.2016