У Ніжині започатковано особистий прийом міського голови для дитячого населення

У незвичному форматі напередодні новорічних свят 29 грудня відбувся особистий прийом громадян міського голови. На прийом до Олександра Кодоли завітало шестеро маленьких ніжинців – всі вони діти загиблих героїв-учасників АТО/ООС.

У Ніжині проживає понад 11 тисяч дітей, а це, практично, сьома частина від усього населення міста. Тому, міський голова Олександр Кодола започаткував прийом дитячого населення Ніжина напередодні Нового року та в День захисту дітей. Бо важливим є почути думку найменших ніжинців стосовно тих сфер, які необхідно змінювати.

Маленькі відвідувачі познайомились з міським головою та його роботою, розповіли, якою професією хотіли б опанувати в майбутньому та поділились своїм баченням змін у місті.

Найперше чого хочуть діти – щоб у місті з’явився скейтпарк, велотрек, басейн, дитячий пляж, фонтан, уквітчані вулиці міста. А також — розчистити річку Остер аби мати змогу кататись на катамаранах і байдарках.

Олександр Кодола зазначив, що в планах на наступний 2021 рік є проект щодо побудови скейтпарку в парку ім. Шевченка, фонтану на центральній площі міста та реконструкції вулиці Гоголя.

Олександр Кодола вручив дітям солодкі подарунки, квитки на атракціони та вітальні листівки для їхніх мам.

А потім усі разом прикрасили найбільшу вітальну листівку міста. Своїх відвідувачів Олександр Михайлович пригостив чаєм і солодощами.

Протокол прийому громадян вів сніговик. Співорганізатори зустрічі – Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Відділ інформаційно-аналітичної діяльності та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

29.12.2020