В гімназії № 5 відбулося урочисте відкриття актової зали

Сьогодні, 29 грудня, в Ніжинській гімназії № 5 відбулося урочисте відкриття актової зали. На поточний ремонт приміщення актової зали освітнього закладу з міського бюджету було виділено 490 тис грн.

Урочистості співпали з новорічним ранком, який проходив цього дня для учнів гімназії. На захід завітав міський голова Олександр Кодола. «Сьогодні в гімназії № 5 дійсно приємна та важлива подія, адже в даному закладі ніколи не було повноцінної актової зали. У діток та педагогічного колективу відтепер є простір для проведення святкових заходів та ігр. І маленьки і дорослі зможуть ефективно та цікаво проводити свій час. Спільними зусиллями, синергією всіх гілок влади, а також всіх, хто поставив собі за мету допомогти облаштувати актову залу, в гімназії з'явився простір, де відбуватимуться найголовніші події, пов'язані з урочистістю шкільних заходів», -  зазначив Олександр Кодола.

Олександр Михайлович щиро привітав колектив школи та її вихованців з даною подією та з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажав міцного здоров'я, щастя, успіхів, натхнення, кохання та Божої підтримки. Також міський голова подарував в кожен клас гімназії настільні інтерактивні ігри від виконавчого комітету та управління освіти Ніжинської міської ради.

Директор гімназії №5 Лариса Мартинова висловила слова вдячності міській владі, управлінню освіти, обласним та міським депутатам, вчителям, працівникам, випускникам школи, а також будівельникам, які проводили ремонтні роботи, за втілення проекту по створенню потрібного та омріяного приміщення для школи.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськості, Катерина Симоненко  

29.12.2020