У Ніжинській ТГ запрацювала робоча група з місцевого економічного розвитку

Вчора у великій залі виконавчого комітету пройшла зустріч кандидатів у члени робочої групи з місцевого економічного розвитку із програмним спеціалістом Програми «DOBRE» Наталією Сафроновою. Спільно були обговорені перспективні бізнес-проєкти, які можуть бути реалізовані у рамках реалізації Програми та економічний профіль громади, який буде створений на офіційному сайті міської ради.

До робочої групи увійдуть представники місцевого бізнесу, адміністрація громади, культури, освіти та громадський актив громади. Вона буде працювати у якості консультативно-дорадчого органу при міський раді. До її повноважень належатиме розробка плану економічного розвитку громади, перегляд проектів рішень міської ради, організація круглих столів, розвиток підприємництва та створення сприятливого інвестиційного клімату у громаді.

  Захід проведений в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

25.02.2021