Відбулась щотижнева комунальна нарада

25 лютого відбулась щотижнева комунальна нарада під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федора Вовченка з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством та керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень.

На засіданні порушувались питання щодо: надання можливості засудженим порушникам відпрацювати покарання на суспільно корисних роботах в комунальних підприємствах міста, проходження опалювального періоду 2020-2021 рр., розчищення снігу, проведення обстеження міста на предмет виявлення об’єктів (парканів та будівель) з написами, які псують загальну привабливість міста, грейдерування дороги до кладовищ тощо.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи Микола Чуйко поінформував про обстеження та функціонування стічних каналів міста, а також щодо проходження весняного паводку. Зазначив, що можливості виникнення повені чи паводку в Ніжині в цьому році малоймовірні.

Директор КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» Петро Лабузький надав інформацію щодо наявності та готовності до роботи спецтехніки для відкачки води в разі можливої повені.

Наприкінці наради Федір Вовченко зробив оголошення щодо запланованого святкового ярмарку з продажу квіткової продукції, який буде проходити по вулиці Гоголя (від вулиці Небесна Сотня до вулиці Московська) у період з 02 по 09 березня 2021 року, а також подякував за підтримку керівникам комунальних підприємств, які допомагають в організації даного заходу.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко    

25.02.2021