Урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям

Цьогорічне свято Дня знань стало визначною датою у житті ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 та футбольної спільноти, адже саме сьогодні на території освітнього закладу відбулося урочисте відкриття сучасного міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Відкриття такого чудового, сучасного спортивного об'єкту дає змогу молодим спортсменам проводити комфортні тренування з футболу та виховувати здорову та успішну молодь. На відкриття завітали почесні гості міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, депутат Верховної Ради України 8 скликання Олександр Кодола, депутати міської ради Володимир Мамедов та Володимир Король, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко, учні, вчителі, батьки, тренери та футбольні команди.

Зі щирими вітаннями та словами вдячності до присутніх звернувся міський голова Анатолій Лінник, який подякував всім, хто підтримав ініціативу влади та надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика для учнів, а особливо депутату Верховної Ради України 8 скликання Олександрові Кодолі. Наголосив, що даний майданчик, беззаперечно, стане гарним об’єктом спортивної інфраструктури і допоможе спортивній школі навчати і виховувати дітей-футболістів, адже значні досягнення ніжинського футболу потрібно розвивати і примножувати. А спортсменам побажав здоров’я, успіхів у спорті та нових досягнень.

Також до привітань долучилися депутат Верховної Ради України 8 скликання Олександр Кодола депутат міської ради Володимир Мамедов, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, директор ДЮСФШ Юрій Таран.

Почесні гості урочисто перерізали символічну стрічку на вході до сучасного міні-футбольного поля.

Після закінчення офіційної частини, свято на майданчику продовжилося – відбулися перші спортивні змагання з міні-футболу серед команд.

Право першого удару у ворота надали міському голові Анатолію Ліннику.

Нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям — це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління.

В першій половині дня проходитимуть заняття з учнями ЗОШ І-ІІІ ступенів №9, яка знаходиться на суміжній території з футбольною школою, а у другій – тренуватимуться вихованці футбольної школи.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

02.09.2019